Adresat petycji: Disney

Dość homoseksualnych wątków w bajkach Disneya!

69.495 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 100.000 podpisów.

Dość homoseksualnych wątków w bajkach Disneya!

Żyjemy w czasach, gdy Rodzice nie mogą już swobodnie pozwolić dzieciom na oglądanie bajek bez wcześniejszego upewnienia się, że nie zawierają one groźnych dla nich treści. Niektórzy Rodzice całkowicie rezygnują z pokazywania dzieciom bajek, żeby uniknąć związanych z tym zagrożeń.

Jest rozczarowujące, że wielka wytwórnia filmów dla dzieci, Disney, pozwoliła sobie na homoseksualną propagandę na swoim kanale Disney Channel. Rzecz dotyczy serialu Andi Mack. W jednym z odcinków 13-letnia postać "zdaje sobie sprawę", że jest gejem i przekazuje tę informację swoim znajomym, którzy owe wyznanie traktują za naturalne, a nawet oklaskują za owo wyznanie.

Inny niepokojący epizod miał miejsce w przypadku animowanego serialu "Star Butterfly kontra siły zła". Miała tam miejsca scena pocałunku dwóch mężczyzn, z których jeden był przebrany za księżniczkę.

Te sygnały są niepokojące dla wszystkich Rodziców, którzy nie tylko powinni bardziej czujnie przyglądać się bajkom oglądanym przez swoje dzieci, jak i dać jasny sygnał twórcom Disneya, że nie akceptują wątków homoseksualnych w jego produkcjach.

Zachęcamy do wysłania maila do Disneya, w którym stanowczo sprzeciwiamy się groźnemu dla dzieci ideologizowaniu bajek tej wytwórni.

Liczymy na to, że międzynarodowy sprzeciw rodziców i wszystkich zatroskanych o los dzieci, będzie ważnym sygnałem ostrzegawczym dla tej wytwórni i ograniczy ideologizowanie jej produkcji w przyszłości.

+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Podpisując się akceptują Państwo Regulamin CitizenGO i Politykę Prywatności oraz zgadzają się Państwo na otrzymywanie co jakiś czas emaili o naszych kampaniach. Mogą się się wypisać w każdym momencie.

Dość homoseksualnych wątków w bajkach Disneya

Adresat petycji: Gary Marsh - Prezes Wytwórni filmów Disney

Panie Prezesie,

wraz z wszystkimi rodzicami zatroskanymi o przekaz płynący z bajek wytwórni Disney stanowczo protestuję przeciw ideolozowaniu dzieci wątkami homoseksualnymi w Państwa produktach.

W ostatnim czasie tego typu wątki pojawiły się aż w dwóch produkcjach: "Andi Mack" oraz "Star Butterfly kontra siły zła".

Promowanie postaw homoseksualnych wśród najmłodszych jest działaniem wprost na ich szkodę oraz szkodę rodziny.

Domagamy się natychmiastowego zaprzestania tych działań.

Z poważaniem,
[Imię i nazwisko]

Dość homoseksualnych wątków w bajkach Disneya!

Podpisz tę petycję teraz!

69.495 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 100.000 podpisów.